Ohita navigaatio
EN

Yritys

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on kaupungin omistama luotettava ja turvallinen vuokranantaja. Yhtiömme on perustettu vuonna 1981. Omistuksessamme on lähes 5 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Lappeenrantaa, joten valikoimasta löytyy valinnan varaa. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen vuokrasopimukseen ja pysyvään, varmaan asuntoon.

Kun elämäntilanteesi muuttuu, voit hakea meiltä uutta, tarpeisiisi paremmin sopivaa kotia. Ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme tuntee vuokrattavat kohteet ja alueet hyvin, joten hyödynnä siis paikallistuntemustamme. Asumaan pääset kohtuullisin kustannuksin ja tarvittaessa myös nopeasti.


Toiminta-ajatus

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy vuokra-asuntojen omistajana ja tuottajana ylläpitää viihtyisää asuntokantaa lappeenrantalaisille ja kaupunkiin muuttaville asukkaille.

Strategia

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on mukana laatimassa ja toteuttamassa Lappeenrannan kaupungin strategiaa. Kaupungin strategiaan voi tutustua täältä.

Yhtiön hallinto

Yhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä vastaa hallitus, johon kuuluu:

  • Jarmo Maijanen, pj
  • Antti Jäppinen, varapj
  • Nyky Vanhanen, jäsen
  • Kirsi Jämsén, jäsen
  • Matti Ahvonen, jäsen
  • Krista Bister, jäsen

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n toimitusjohtajana toimii Martti Mäkelä
sähköposti: martti.makela@aspakoti.fi, p. 020 496 3201

 

Verkosto

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on Greenreality Networkin jäsenyritys. Greenreality Network on Etelä-Karjalassa yrityslähtöisesti toimiva energia- ja ympäristöalan verkosto, joka luo jäsenilleen sekä alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

 

Greenreality Network