Ohita navigaatio
EN

Toimisto suljettu ti 11.1.2022 alkaen 10.01.2022

Heikentyneen koronatilanteen takia suljemme toimistomme asiakaspalvelun tiistaista 11.1.2022 alkaen toistaiseksi. Toimiston asiakaspalvelu palvelee vain ajanvarauksella, välttämättömissä asioissa.

Mikäli sinulla on tarve asioida toimistolla, tulethan sisään vain terveenä ja voimassa olevien ohjeiden sekä suositusten mukaan kasvomaskin kanssa ja noudatathan turvavälejä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Palvelemme asiakkaitamme turvallisesti ja helposti myös sähköisten kanavien kautta sekä puhelimitse, ja suosittelemmekin käyttämään ensisijaisesti sähköisiä palveluitamme. Kaikki asunnon hakuun ja asumiseen liittyvät asiat, kuten esimerkiksi vuokrasopimuksen allekirjoituksen, voi hoitaa sähköisten palveluidemme kautta.

 

Avainten noudot, palautukset ja huollot

Avaimet voi noutaa avainautomaatista, joka on avoinna joka päivä klo 6–21. Avaimet tulee palauttaa toimiston ulko-ovessa olevaan luukkuun. Muistathan silloin laittaa avaimiin yhteystietosi ja merkinnän mistä osoitteesta on kyse.

Elektronisia avaimia huolletaan Asuntopalvelun toimistolla vain ajanvarauksella. Huoltoajan sopimiseksi otathan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla 0800 143 100 tai sähköpostilla aspainfo@aspakoti.fi

 

Huoltotyöt ja asuntokäynnit

Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut, koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva tai riskiryhmään kuuluva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän vikailmoitusta tehdessä.

Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse, voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. Vikailmoitukset kannattaa tehdä Asukassivujen kautta. Kiireellistä reagointia vaativat ongelmat on aina ilmoitettava välittömästi soittamalla kiinteistöhuoltoyhtiöön. Oman talon kiinteistöhuoltoyhtiön voit tarkistaa täältä.

 

Lisätietoa palveluistamme korona-aikana

Näillä varotoimenpiteillä ja ohjeilla pyrimme osaltamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Lisätietoa koronatilanteen vaikutuksista palveluihimme ja asumiseen voit lukea www.aspakoti.fi/asukkaille/koronainfo

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Seuraathan viestintäämme, sillä tiedotamme muutoksista näillä verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa: www.facebook.com/lappeenrannanasuntopalvelu

Takaisin