Ohita navigaatio
EN

Toimisto suljetaan toistaiseksi ma 12.10.2020 alkaen 07.10.2020

Koronavirustartuntamäärien kasvaessa alueellamme, Lappeenrannan Asuntopalvelu tekee tarvittavia toimenpiteitä ehkäistäkseen viruksen leviämistä.

Koronaviruspandemian vuoksi toimistomme asiakaspalvelu on suljettu maanantaista 12.10.2020 alkaen toistaiseksi. Toimiston asiakaspalvelu palvelee vain ajanvarauksella välttämättömissä asioissa.


Kaikki asunnon hakuun ja asumiseen liittyvät asiat, kuten esimerkiksi vuokrasopimuksen allekirjoituksen, voi hoitaa sähköisten palveluiden kautta:

  • Vuokralaisten Asukassivut: www.aspakoti.fi/asukassivut
  • Vuokraus: aspainfo@aspakoti.fi
  • Vuokranmaksu: aspa.vuokrat@aspakoti.fi
  • Isännöinti: aspa.kunnossapito@aspakoti.fi
  • Puhelin: 020 4963 200 (ma-pe klo 9 - 12 sekä klo 13 - 15)

AVAINTEN NOUDOT JA PALAUTUKSET
Avainten noudot voi tehdä avainautomaatista, joka on avoinna joka päivä klo 6 - 21. Avainten palautukset tulee tehdä ulko-ovessa olevaan lukolliseen postilaatikkoon. Muistathan silloin laittaa avaimiin yhteystietosi ja merkinnän mistä osoitteesta on kyse. Avaimet huolletaan vain ajanvarauksella.


SAUNAVUOROT
Saunavuoroja ei peruta toistaiseksi, mutta seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa. Kiinnitäthän saunavuorollasi erityistä huolellisuutta hygieniaan ja käytäthän aina laudeliinaa.


PYYKKITUVAT
Pyykkituvat ovat asukkaiden käytössä edelleen. Jokaisen pyykkituvan käyttäjän tulee huolehtia käsihygieniasta, siivota jälkensä ja ottaa huomioon talon muut asukkaat eli pyykkitupien ohjeita tulee ehdottomasti noudattaa. Muistattehan, että käyttövuorot 2 tuntia / päivä / pesukone, varataan pesulassa olevasta kalenterista. Talopesulan käyttöaika on päivittäin klo 7–22.


HUOLTOTYÖT JA ASUNTOKÄYNNIT
Jos asunnossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut, koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva tai riskiryhmään kuuluva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän vikailmoitusta tehdessä. Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. Vikailmoitukset voi tehdä Asukassivujen kautta: www.aspakoti.fi/asukassivut


SIIVOUS
Siivousta pyritään tehostamaan mahdollisuuksien mukaan. Tästä huolimatta ihan jokaisen tulee huolehtia säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta. Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta.

 

JÄTEHUOLTO JA KIERRÄTYS
Jätteiden käsittelyohjeita on valtakunnallisesti tarkennettu koronaviruksen leviämisen välttämiseksi jätteiden välityksellä. Tällä hetkellä taudin leviäminen jätteiden välityksellä on epätodennäköistä, mutta toimenpiteillä pyritään varmistamaan jätehuollon toimivuus myös poikkeustilanteissa.

Ohjeistukset: www.ekjh.fi


YLEISESTI
Karanteenissa olevien henkilöiden ei tule käyttää yleisiä tiloja, kuten pyykkitupia. Hissejä on suositeltavaa välttää. Välttämätöntä oleskelua kiinteistön yleisissä sisätiloissa tulee myös välttää.

 

Näillä varotoimenpiteillä pyrimme osaltamme ehkäisemään viruksen leviämistä.

 

Lisätiedot:
Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy
020 4963 200

Takaisin