Ohita navigaatio
EN

Raitakatu 2:n työmaan kuulumisia 13.08.2021

Peruskorjaamme Kourulan kaupunginosassa, osoitteessa Raitakatu 2, sijaitsevan kerrostalokohteen. Helmikuussa 2021 käynnistynyt peruskorjaus etenee aikataulun mukaisesti. Raitakatu 2:n kuusi kerrostaloa korjataan vaiheittain, kaksi taloa kerrallaan. Nyt korjattavana ovat A- ja B-talot. Raitakatu 2:n talot uudistuvat peruskorjauksessa sekä ulkoa että sisältä. Julkisivut korjataan aiempaa paremmin eristäväksi ja verhoillaan kivilevyin. Parvekkeille tulee värikkäät sävylasit, ja porraskäytävät maalataan raikkain värein. Kullakin talolla on oma väriteemansa.

Raitakatu 2

Kohteen sisäpuoliset tilat korjataan perusteellisesti, kun talojen LVIS-järjestelmät sekä asunnot kalusteineen ja materiaaleineen uusitaan. Heinä-elokuun 2021 vaihteessa ajankohtaisia työvaiheita Raitakadulla oli muun muassa pintojen teko: keittiökalusteita, laatoituksia sekä lattiapintaa oli jo asennettuna.

Raitakatu 2

Kohteeseen jää iso talopesula, mutta kylpyhuoneisiin tulee pesukoneliitännät, joten asukkaat voivat asentaa oman pyykkikoneen. Kylpyhuoneisiin tulee myös lattialämmitys sekä pyyhekuivain, eli niin sanottu rättipatteri.

Esteettömyyden parantaminen on Raitakatu 2:ssa merkittävä teema, sillä aiemmin hissittömään kohteeseen rakennetaan nyt hissit. Myös kulkuteiden ja piha-alueiden esteetön kulku huomioidaan. Pihalle tulee myös selkeät kulkuväylät aiempien polkumaisten, kapeiden väylien sijaan, ja kulkuväylät tullaan myös merkitsemään selkeästi.

Lue lisää Raitakatu 2:sta: www.aspakoti.fi/asunnot/valmistuvat-kohteet/raitakatu-2

Raitakatu 2

Takaisin