Ohita navigaatio
EN

Orkoniitynkatu 11:n työmaan kuulumisia 09.08.2021

Peruskorjaamme Sammonlahden kaupunginosassa, osoitteessa Orkoniitynkatu 11, sijaitsevan kerrostalon. Huhtikuussa 2021 alkanut peruskorjaus etenee aikataulun mukaisesti. Kohteen sisäpuoliset tilat peruskorjataan täysin: LVIS-järjestelmät sekä asunnot kaikkine kalusteineen ja materiaaleineen uusitaan. Heinäkuun lopussa kaikki vanhat keittiöt ja kylpyhuoneet oli purettu, ja tiloihin ryhdyttiin tekemään vedeneristyksiä. Kylpyhuoneiden puu-lastulevyväliseinät on korvattu kosteutta kestävillä, kevytsorabetonista valmistetuilla väliseinäelementeillä. Vedeneristyksistä tulee nykyaikaisten normien mukaiset, ja kylpyhuone-/WC-tilat laatoitetaan.

Orkoniitynkatu 11 peruskorjaus

Peruskorjaus keskittyy talon sisäosiin, mutta ulkonakin tapahtuu: salaojat laitetaan kuntoon, samoin sokkelin vedeneristys. Vanhat leikkitelineet on viety pois, ja uudet tuotu tilalle. Myös talon vanha roskakatos on viety pois. Tilalle tulevat uudet jätteen syväkeräyssäiliöt, joita Orkoniitynkatu 11 jatkossa käyttää yhdessä Orkoniitynkatu 9:n kanssa.

Taloon asennetaan myös uusi ilmanvaihtojärjestelmä. Konehuone uutta ilmanvaihtoa varten rakennetaan talon ullakolle. Koneellisen poiston tilalle tulee koneellinen tulo-poistoilmanvaihto, ja uusi ilmanvaihtokone on varustettu lämmöntalteenotolla. Orkoniitynkatu 11:een on jo aiemmin asennettu hissit sekä tehty katto- ja julkisivuremontit. Muutama vuosi sitten vaihdetut ikkunat edesauttavat rakennuksen energiatehokkuutta. Jo aiemmin julkisivuremontin yhteydessä talon parvekkeille on asennettu lasitukset, jotka suojaavat parvekkeita kosteusrasitukselta.

Lue lisää Orkoniitynkatu 11:stä: www.aspakoti.fi/asunnot/valmistuvat-kohteet/orkoniitynkatu-11

Orkoniitynkatu 11 peruskorjaus

Orkoniitynkatu 11 peruskorjaus

Takaisin