Ohita navigaatio
EN

Orkoniitynkatu 11:n työmaa etenee 26.11.2021

Peruskorjaamme Sammonlahden kaupunginosassa, osoitteessa Orkoniitynkatu 11, sijaitsevan kerrostalon. Huhtikuussa 2021 alkanut peruskorjaus on edennyt aikataulun mukaisesti. Kohteen sisäpuoliset tilat peruskorjataan täysin: LVIS-järjestelmät sekä asunnot kaikkine kalusteineen ja materiaaleineen uusitaan. Korjaustöiden on määrä valmistua alkuvuodesta 2022, ja paljon onkin jo tapahtunut talon sisällä sekä myös ulkopuolella.

Orkoniitynkatu 11 keittiöstä 

Marraskuun 2021 loppupuolella talon keittiökalusteasennukset olivat alkaneet, ja myös lattiamateriaalin asennus oli käynnissä, samoin tasoitus- ja maalaustyöt. Kylpyhuoneissa näyttää niin ikään valmiimmalta. Kylpyhuoneiden puu-lastulevyväliseinät on korvattu kosteutta kestävillä, kevytsorabetonista valmistetuilla väliseinäelementeillä. Vedeneristyksistä on tehty nykyaikaisten normien mukaiset. Kylpyhuone-/WC-tilojen laatoitustyöt ovat parhaillaan käynnissä.

Orkoniitynkatu 11 olohuoneesta

Orkoniitynkatu 11:ssä on myös tehty pihatöitä. Vanhat leikkitelineet on viety pois ja uudet tuotu tilalle. Turvahiekka on myös laitettu alueelle. Orkoniitynkatu 11 onkin entistäkin perheystävällisempi talo asua. Talon vanhan roskakatoksen tilalle on tuotu uudet jätteen syväkeräyssäiliöt, joita Orkoniitynkatu 11 jatkossa käyttää yhdessä Orkoniitynkatu 9:n kanssa.

Orkoniitynkatu 11 takapiha

Taloon asennetaan myös uusi ilmanvaihtojärjestelmä. Koneellisen poiston tilalle tulee koneellinen tulo-poistoilmanvaihto, ja uusi ilmanvaihtokone on varustettu lämmöntalteenotolla. Orkoniitynkatu 11:een on jo aiemmin asennettu hissit sekä tehty katto- ja julkisivuremontit. Muutama vuosi sitten vaihdetut ikkunat edesauttavat rakennuksen energiatehokkuutta. Jo aiemmin julkisivuremontin yhteydessä talon parvekkeille on asennettu lasitukset, jotka suojaavat parvekkeita kosteusrasitukselta.

Lue lisää Orkoniitynkatu 11:stä: www.aspakoti.fi/asunnot/valmistuvat-kohteet/orkoniitynkatu-11

Takaisin