Ohita navigaatio
EN

Orkoniitynkatu 11 valmistuu pian 24.01.2022

Peruskorjaamme Sammonlahden kaupunginosassa, osoitteessa Orkoniitynkatu 11, sijaitsevan kerrostalon. Huhtikuussa 2021 alkanut peruskorjaus on edennyt aikataulun mukaisesti. Kohteen sisäpuolisia tiloja on saneerattu täysin uuteen uskoon: LVIS-järjestelmät sekä asunnot kaikkine kalusteineen ja materiaaleineen on uusittu.

Orkoniitynkatu 11 keittiö

Korjaustyöt valmistuvat alkuvuodesta, ja talossa alkaakin näyttää jo hyvin valmiilta. Seuraavaksi on vuorossa pintojen viimeistelyä sekä kohteen loppusiivousta, jonka jälkeen koittaa talotekniikan loppuajo, jossa varmistetaan, että LVIS-järjestelmät toimivat suunnitellusti.

Orkoniitynkatu 11 kylpyhuone

Asuntoihin on tehty monia asumismukavuutta parantavia uudistuksia. Näitä ovat muun muassa asuntojen ovipuhelimet sekä kylpyhuoneisiin asennetut mukavuuslattialämmitykset ja pyyhekuivaimet, eli niin sanotut rättipatterit. Talon uutuuksiin kuuluu myös uusi ilmanvaihtojärjestelmä. Koneellisen poiston tilalle otetaan käyttöön koneellinen tulo-poistoilmanvaihto, ja uusi ilmanvaihtokone on varustettu lämmöntalteenotolla.

Orkoniitynkatu 11 makuuhuone

Orkoniitynkatu 11:een on jo aiemmin asennettu hissit sekä tehty katto- ja julkisivuremontit. Muutama vuosi sitten vaihdetut ikkunat edesauttavat rakennuksen energiatehokkuutta. Jo aiemmin julkisivuremontin yhteydessä talon parvekkeille on asennettu lasitukset, jotka suojaavat parvekkeita kosteusrasitukselta, ja ovat myös asukkaille mukavat.

Lue lisää Orkoniitynkatu 11:stä: www.aspakoti.fi/asunnot/valmistuvat-kohteet/orkoniitynkatu-11

Takaisin