Ohita navigaatio
EN

Lappeenrannan Asuntopalvelun asukkaille Soneran laajakaista ja kaapeli-tv 19.10.2016

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy ja Sonera ovat tehneet sopimuksen Asuntopalvelun laajakaista- ja tv-palveluista. Asuntopalvelun asukkaiden vuokraan sisältyy jatkossa kaapeli-tv:n peruspalvelu sekä Kodin Netti  -laajakaista Soneran valokuituverkossa.

Vuokraan sisältyy laajakaistayhteys 10 Mbit/s perusnopeudella, mutta asukas voi tilata käyttöönsä lisänopeutta nettiin sekä ja lisäpalveluita, kuten Sonera Viihde laajakaistalla tai kaapeli-tv:n kanavapaketteja. Huippunopea kuituyhteys mahdollistaa talon sisäverkon nopeudesta riippuen monen tietokoneen sekä teräväpiirtoisten tv- ja viihdepalveluiden käytön.

”Tiedonsiirron räjähdysmäisen kasvun myötä asiakkaat asettavat yhä kovempia vaatimuksia yhteyksilleen ja palveluilleen. Panostamalla valokuidun rakentamiseen pystymme vastaamaan näihin odotuksiin ja olemme iloisia siitä, että merkittävä yhteistyökumppanimme Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy on valinnut Soneran huippunopeat yhteydet ja kattavan kaapeli-tv-palvelun asukkailleen”, sanoo myyntijohtaja Esko Korkalo Soneralta.

”Halusimme tarjota asukkaillemme mahdollisuuden maksuttomaan nettiyhteyteen perusnopeudella. Asukkaat voivat sitten halutessaan ja tarpeidensa mukaan laajentaa palvelua ja hankkia kustannuksellaan lisäpalveluita ja nopeamman yhteyden, jos tarvetta tällaiselle ilmenee. Perusnopeudella toimivalla yhteydellä voidaan käyttää nettiä ja hoitaa esimerkiksi päivittäisiä pankkiasioita.” kertoo Asuntopalvelun toimitusjohtaja Martti Mäkelä.

Osalla Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n asunnoista on ollut jo aiemmin Soneran kaapeli-tv-palvelut. Laajakaista on kokonaan uusi palvelu. Nelivuotinen sopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen, ja se kattaa yli 4 000 asuntoa kaikkiaan 177 kiinteistössä. Palvelut toimitetaan asukkaiden saataville kesäkuun 2017 loppuun mennessä.

Takaisin