Ohita navigaatio
EN

Kiviharjunkatu 2:n työmaan kuulumisia 11.08.2021

Lappeenrannan Asuntopalvelun rakenteilla oleva uudiskohde on senioritalo kaupungin keskustassa, osoitteessa Kiviharjunkatu 2.

Lokakuussa 2020 alkaneet rakennustyöt etenevät aikataulun mukaisesti. Kaikki kalusteasennukset taloon on jo tehty. Heinä-elokuun vaihteessa kohteen ajankohtaisia työvaiheita olivat muun muassa kylpyhuoneiden paneelialakattojen sekä lattiapinnoitteiden asennus 5. kerroksessa asti.

Kohteen kaikki pinnoitukset ovat jo valmiit. Talon julkisivu on kauniisti kaksiväriseksi rapattu. Parvekelasit tulevat taloon piakkoin. Pihatyöt alkavat, ja kohteeseen rakennetaan myös meluseinä. Jo aiemmin kesällä Kiviharjunkatu 2:n katolle asennettiin aurinkopaneelit. Niistä voit lukea lisää täältä.

Kohde tulee olemaan ohjatun senioriasumisen talo, jonka asukasvalinnat tehdään Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten kautta. Kiviharjunkatu 2:n 41 asuntoa ovat tyypiltään yksiöitä ja kaksioita. Asunnot ovat esteettömiä, ja myös pihalla pääsee liikkumaan vaivattomasti esimerkiksi rollaattorilla. Lisätietoa Kiviharjunkatu 2:sta asuntoineen löydät www.aspakoti.fi/asunnot/valmistuvat-kohteet/kiviharjunkatu-2

Kiviharjunkatu 2

Kiviharjunkatu 2

Kiviharjunkatu 2

 

Takaisin