Ohita navigaatio
EN

Kesäkukat ja kesäpihakisa 2021 03.05.2021

Lappeenrannan Asuntopalvelu tarjoaa kesäkukat taloihinsa myös tänä vuonna. Jos asukkaat haluavat noutaa kesäkukkia yhteisten piha-alueiden piristykseksi, asukastoimikuntien tai talojen yhteyshenkilöiden tulee ilmoittaa siitä maanantaihin 14.6.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen saara.pakaslahti@aspakoti.fi tai soittamalla numeroon 020 496 3231.

Ostolaput postitetaan suoraan kotiosoitteisiin. Yhteydenotoissa ilmoitattehan, mistä kohteesta on kyse, mihin osoitteeseen ostolappu postitetaan, sekä noudatteko kukat Tirilän puutarhasta vai K-Rauta Lappeenrannasta. Muistattehan, että kesäkukkia voi noutaa vain yhden kerran / kohde, ja vain ostolappua vastaan joko Tirilän puutarhasta tai K-Rauta Lappeenrannasta.

Puutarhaliitto ry tuomaroi kesäpihakisan

Tänä kesänä järjestämme taloillemme myös Komein kesäpiha -kilpailun, jonka yhteistyökumppanina on puutarha-alan valtakunnallinen keskusjärjestö, Puutarhaliitto ry. Puutarhaliitto ry:n toimitusjohtaja, puutarha-agronomi Timo Taulavuori valitsee kilpailun voittajapihan sekä kaksi kunniamaininnan ansainnutta taloa kaikkien kilpailuun lähetettyjen kuvien joukosta.

Kilpailun voittaja sekä kunniamaininnan saajat julkistetaan elokuun alkupuolella. Palkitsemme voittajan, eli Puutarhaliiton valitseman voittajapihan asukastoimikunnan / puutarhan hoitaja(t). Kunniamaininnan ansainneet kaksi taloa noteerataan kunniakirjoin.

Kuvia ja pihatarinoita Facebookiin

Asuntopalvelun talot voivat osallistua Komein kesäpiha -kilpailuun lähettämällä kuvan kesäkukistaan / pihastaan 31.7.2021 mennessä osoitteeseen sometili@aspakoti.fi otsikolla "Komein kesäpiha". Samassa viestissä kerrottehan lyhyesti, mistä talosta kuva on, ja mitä kesäkukat sekä piha talonne asukkaille merkitsevät? Talkoiletteko kesäkukkien tai pihanne parissa? Millaisia viherpeukaloita kesäkukkienne / pihanne taustalta löytyy? Mitkä kukat ovat asukkaidenne suosikkeja, ja miksi?

Kilpailuun osallistuvien talojen lähettämiä kuvia sekä pieniä pihatarinoita julkaistaan kesän mittaan sosiaalisessa mediassa eli Asuntopalvelun Facebook-sivulla www.facebook.com/lappeenrannanasuntopalvelu. Facebook ei ole osallisena kilpailussa. Toivotamme kohteidemme kaikille viherpeukaloille kaunista kesää sekä menestystä kilpailuun!

Takaisin