Ohita navigaatio
EN

Kertatunnistautuminen helpottaa sähköisiin palveluihin kirjautumista 05.01.2022

Sähköiset palvelumme kehittyvät edelleen: Lappeenrannan Asuntopalvelulle tehtyä asuntohakemusta pääsee nyt muokkaamaan aiempaa helpommin, sillä asuntohakemuslomakkeelle on otettu käyttöön kertatunnistautuminen. Vahva tunnistautuminen tehdään pankki- tai mobiilitunnistautumista käyttäen.

Kertatunnistautumista käyttäen hakija voi kirjautua aiemmin jättämänsä hakemuksen muokkaussivulle jokaisella kerralla vahvalla tunnistautumisella, ilman tarvetta rekisteröitymiselle. Kertatunnistautumista voi hyödyntää esimerkiksi silloin, jos haluaa välttää ylimääräisiä rekisteröintejä palveluihin, tai jos itsellä ei ole käytössä sähköpostia.

Vaihtoehtoisesti asuntohakemuksen muokkaus onnistuu edelleen myös rekisteröitymällä ja luomalla käyttäjätunnukset. Kirjautumissivulla on nyt siis käytössä kaksi eri vaihtoehtoa: käyttäjätunnuksilla kirjautuminen sekä kertatunnistautuminen.

Kertakirjautuminen vahvaa tunnistautumista käyttäen on jo aiemmin ollut käyttäjätunnuksilla kirjautumisen vaihtoehtona myös Asuntopalvelun vuokralaisten omilla Asukassivuilla: www.aspakoti.fi/asukassivut

Takaisin