Ohita navigaatio
EN

Liesharjunkatu 6, Sammonlahti

Liesharjunkatu 6:n puretun kerrostalon tilalle rakennetaan uusi kerrostalo. Kyseessä on Asuntopalvelun ensimmäinen kiinteistö, jonka lämmitysenergian lähteeksi tulee maalämpö. Uuden talon rakentaminen mahdollistaa nykyaikaisen talotekniikan, ilmanvaihdon, sähkötekniikan sekä viemärit ja vesijohdot. Lisäksi uudisrakennuksessa otetaan huomioon esteettömyys sekä nykyaikaiset asumisen tarpeet ja kysyntä asua pienemmissä asuinneliöissä. Hissilliseen taloon rakentuu 51 asuntoa vanhan 39 asunnon sijaan. Asunnot ovat kaksioita ja neliöitä. Uuden talon rakentaminen on aloitettu huhtikuussa 2019 ja se valmistuu kesäkuussa 2020. Uudet asukkaat pääsevät muuttamaan taloon heinäkuussa 2020. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike Evälahti Oy.

 

 

Asuntotyypit

Lisätietoja:


Yhteiset tilat:

  • irtaimistovarastot
  • pesula / kuivaushuone
  • saunaosasto
  • ulkoiluvälinevarasto


Huoneistojen materiaalit:

  • lattiat vinyylilankkua
  • seinpäpinnat maalataan
  • kylpyhuone / WC-tilat laatoitetaan
  • keittiökaapit- ja tasot laminaattipintaisia
  • jää-pakastekaappi
  • varaukset astianpesukoneelle, mikrolle ja pyykinpesukoneelle

Huomioithan, että talon valmistumista voit seurata tällä sivustollamme sekä sosiaalisessa mediassa facebook.com/lappeenrannanasuntopalvelu. Työmaa-alueella liikkuminen on kielletty.

Seuraa rakennuksen eri vaiheita

 

4.5.2020

Rakennustyömaa on nyt loppusuoralla ja talo valmistuu aikataulun mukaisesti. Jäljellä on enää sisätilojen viimeistelyt sekä loppusiivoukset. Myös piha-aluetta rakennetaan ja julkisivuvarustuksia viimeistellään.

Vuokra-asunto, Liesharjunkatu 6, Sammonlahti, Lappeenranta

28.2.2020

Rakennustyömaalla on parhaillaan käynnissä muun muassa lattiatyöt, pintamaalauksia, patteriasennuksia sekä kylpyhuoneissa laattatyöt ja kalusteiden asennuksia.

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

20.11.2019

Rakennustyömaa edistyy aikataulun mukaisesti. Tällä hetkellä tehdään julkisivun lämmöneristämistä ja muurausta. Lisäksi parhaillaan asennetaan ikkunoita, parvekeovia sekä vesikattopellitystä. Sisätiloissa tehdään keveitä väliseiniä.

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

9.9.2019

Liesharjunkatu 6:n rakennustyömaalla on parhaillaan käynnissä julkisivu- ja parveke-elementtien asentaminen. Lisäksi tehdään kylpyhuoneiden kiviseinien muurauksia, betoniholvien valuja sekä parkkialueen pohjarakennustöitä. Myös maalämpökaivoja rakennetaan parhaillaan.

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

 

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

27.6.2019

Liesharjunkatu 6:ssa on käynnissä kellarikerroksen maanvaraisten lattioiden valutyöt, kellarin betoniholvin valutyöt sekä 1. kerroksen elementtien asennus. Lisäksi parhaillaan rakennetaan putkijohtoja ja viemäreitä.

10.4.2019

Työmaalle on nyt pystytetty nosturi ja maanrakennus- ja perustustyöt ovat käynnistyneet.

Liesharjunkatu 6, Lappeenranta

 

12.12.2018

Työmaalla on tällä hetkellä käynnissä antureiden nosto maan alta ja niiden pulverointi. Pulveroinnissa raudat erotellaan betonista, jonka jälkeen rakennusmassa viedään kierrätykseen. Rakennusmassasta n. 1 % menee kaatopaikalle ja loput kierrätykseen. Betonit menevät maanrakentamiskohteisiin, metallit metallinkierrätykseen ja lisäksi syntyy energiajätettä. 

Katso videolta Purkupiha Oy:n työnjohtaja Jani Perälän haastattelu.

 

27.11.2018

Kohteen purku on edennyt aikataulun mukaisesti ja tänään näimme kuinka viimeinenkin osa talosta saatiin maan tasalle.

Seuraa videolta miten purku etenee.

 

12.11.2018

Vanhan kerrostalon koneellinen purku käynnistyi maanantaina 12.11.2018. Koneellisessa purussa huomioidaan myös jätteiden lajittelu ja kierrätys. Purkutyön toteuttaa Purkupiha Oy. 


Asuntojen hakeminen

Liesharjunkatu 6 asuntojen haku päättyy ti 10.3.2020

Toimistomme on avoinna ma - pe klo 9 - 12 tai sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma - pe klo 9 - 12 ja klo 13 - 15.
puh. 020 496 3200
sähköposti: aspainfo@aspakoti.fi