Toivonkatu 3, Leiri

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n uusin vuokrakerrostalo valmistui keskustan tuntumaan Leirin kaupunginosaan kesällä 2017. Asuinrakennus valmistui kesällä 2017 ja muuttamaan pääsi 1.7.2017.

 

Talossa on kuusi kerrosta ja 31 asuntoa. Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Kiinteistön alueella tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä paikalla. Talossa on hissi, pesula / kuivaushuone, saunatilat sekä irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot.

Asuntotyypit ja vuokrat:

 
Lisätietoja:

 

Vuokraan sisältyy vesi, pesutuvan käyttö, saunavuoro kerran viikossa sekä Telian kaapeli-tv ja laajakaistayhteys. Asunnoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit ja vuokranantajalla on oikeus ottaa ne käyttöön. Autopaikka on 8 eur/kk. 

 

Asuntojen hakeminen

Toivonkatu 3 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme on avoinna:
ma klo 9-12 ja 13-16 ja ti - pe klo 8 - 12 ja 13 - 16 
puh. 020 496 3200, sähköposti aspainfo@aspakoti.fi