Ohita navigaatio
EN

Luukkaanraitti 13, Lauritsala

Lappeenrannan Asuntopalvelu rakennutti Lauritsalan keskustaan Karjalantien ja Luukkaantorin kulmaan uuden 4-kerroksisen hissitalon vastaamaan alueen vuokra-asuntokysyntää. Talo valmistui lokakuun lopussa 2015 ja asumaan pääsi 1.12.2015. 

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota talon energiatehokkuuteen ja esteettömyyteen. Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Talossa on yhteensä 45 asuntoa.

Talossa on hissi. Huoneistoissa on jääkaappipakastimet ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Pohjakerroksessa on ulkoiluvälinevarasto, kellarikerroksessa talosauna, pesula ja kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä yhteistila asukkaiden käyttöön. Luukkaanraitti 13 on liitetty Telian kaapeli-tv ja laajakaistaverkkoon.

Asuntotyypit:

 
Lisätietoja:

Lauritsala

Lauritsalan entisen kauppalan alueella on nykyisin aluekeskus, jossa on toimivat peruspalvelut; ruokakauppoja, apteekki, kirjasto, ala- ja yläkoulu, päivähoitopaikkoja, uimahalli ja urheilukenttä sekä hyvät linja-autoyhteydet keskustaan. Lauritsalan hyvinvointiasema tarjoaa terveydenhoitopalvelut alueella.

Asuntojen hakeminen

Luukkaanraitti 13 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15.
p. 0800 143 100
aspainfo@aspakoti.fi