Ohita navigaatio
EN

Liesharjunkatu 9, Sammonlahti  

Sammonlahdessa sijaitsevan Liesharjunkatu 9:n peruskorjaus valmistui tammikuun lopussa 2015. Talossa on 27 asuntoa.

Talossa on hissi ja kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Talossa on talopesula, kuivaushuone ja talosauna. Lämmityspistokkeella varustettuja autopaikkoja on 27 kpl, á 8 €/kk.

Asuntotyypit:


Lisätietoja:

Sammonlahti

Sammonlahti on kaupungin uusimpia kaupunginosia ja läntisen alueen palvelut ovat keskittyneet sinne. Kauppakeskus Sammontorin tiloissa toimii mm. kirjasto, nuoriso- sekä asukastila, suutari, ravintola, kampaamo sekä kauneushoitola. Sammonlahden terveyskeskus ja päiväkoti sijaitsevat kauppakeskuksen vieressä, samoin kirkko, yläkoulu, liikuntahalli ja palvelukoti. Lisäksi Skinnarilan kaupunginosan puolella olevat päivittäistavaramarketit ja apteekki ovat kävelymatkan päässä.

Asuntojen hakeminen

Liesharjunkatu 9 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara-säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15.
p. 0800 143 100
sähköposti: aspainfo@aspakoti.fi