Ohita navigaatio
EN

Kurjentie 75, Mäntylä

Kaupungin eteläisellä alueella Mäntylässä sijaitsevan Kurjentie 75:n peruskorjaus valmistui helmikuussa 2017 ja asumaan pääsi 1.3.2017.

Kohteessa on kaksi rakennusta, joissa molemmissa on 3 asuinkerrosta. Kohde on savuton ja tupakointi myös parvekkeilla on kielletty. Huoneistoja on 41.

Molemmissa taloissa on oma sauna. Asukkailla on käytössään naapurikiinteistössä Kurjentie 73:n talopesula ja kuivaushuone. Pesulan käytöstä ei peritä erillistä maksua. Kiinteistössä on Telian kaapeli-tv ja laajakaistayhteys. Autonlämmityspaikkoja on 27 kpl, joiden vuokra on 8 €/kk.

Keittiöissä on jää-pakastinkaapit ja tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneissa on laatoitus. Lattiat ovat muovimattoa ja seinät on maalattu.

Asuntotyypit:


Lisätietoja:

Mäntylä

Kokonaisuuden muodostava Mattila-Mäntylä-Kuusela alueella asuu noin 2000 kaupunkilaista. Mäntylä on pientalovaltainen kaupunginosa ja se lieneekin saanut nimensä aluetta ympäröivästä mäntyisestä metsästä. Kaupalliset palvelut ovat keskittyneet Mäntylän Kurjentielle. Alueelta löytyy päiväkoti ja ala- ja yläkoulu ovat Kesämäessä. Terveydenhoitopalvelut ovat kaupungin keskustassa. Kaupunkiliikenteen bussit kulkevat Kurjentietä pitkin ja matkaa keskustaan on vajaa 4 km.  

Asuntojen hakeminen

Kurjentie 75 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara-säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15.
p. 0800 143 100
sähköposti: aspainfo@aspakoti.fi