Ohita navigaatio
EN

Kurjentie 73, Mäntylä

Kaupungin eteläisellä alueella Mäntylässä sijaitsevan Kurjentie 73:n peruskorjaus valmistui tammikuussa 2016 ja asumaan pääsi 1.2.2016.

Kohteessa on kaksi rakennusta, joissa molemmissa on 3 asuinkerrosta. Kohde on savuton ja tupakointi myös parvekkeilla on kielletty. Huoneistoja on 36.

Asukkailla on käytössään talopesula, kuivaushuone ja talosauna. Pesulan käytöstä ei peritä erillistä maksua ja saunavuoro kerran viikossa on veloitukseton. Kiinteistössä on Telian kaapeli-tv ja laajakaistayhteys. Autonlämmityspaikkoja on 28 kpl, joiden vuokra on 8 €/kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan, tasaus kerran vuodessa. Ennakkona peritään 18 €/hlö/kk.

Keittiöissä on jää-pakastinkaapit ja tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneissa on laatoitus.

Asuntotyypit:

  • 1h+kk+parveke, 34,0 m2 (6 kpl)
  • 2h+kk+parveke, 50,5 m2 (6 kpl)
  • 2h+k+parveke, 53,0 m2 (2 kpl)
  • 2h+k+parveke, 56,0 m2 (6 kpl)
  • 2h+k+parveke, 58,5 m2 (12 kpl)
  • 3h+k+parveke, 72,0 m2 (4 kpl)

Lisätietoja:

 

Mäntylä

Kokonaisuuden muodostava Mattila-Mäntylä-Kuusela alueella asuu noin 2 000 kaupunkilaista. Mäntylä on pientalovaltainen kaupunginosa ja se lieneekin saanut nimensä aluetta ympäröivästä mäntyisestä metsästä. Kaupalliset palvelut ovat keskittyneet Mäntylän Kurjentielle. Alueelta löytyy päiväkoti ja lisäksi ala- ja yläkoulu ovat Kesämäessä. Terveydenhoitopalvelut ovat kaupungin keskustassa. Kaupunkiliikenteen bussit kulkevat Kurjentietä pitkin ja matkaa keskustaan on vajaa 4 km.

Asuntojen hakeminen

Kurjentie 73 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara-säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15.
p. 0800 143 100
sähköposti: aspainfo@aspakoti.fi