Ohita navigaatio
EN

Hallituskatu 29, Lauritsala

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy peruskorjasi Hallituskatu 29 kerrostalon. Peruskorjauksessa huomioitiin muun muassa uudet materiaalit, kaapistot, vesikalusteet, patterit ja sähkölaitteet. Asukkaat pääsevät muuttamaan asuntoihin 1.4.2019. Pääurakoitsijana toimi LMK Lappeenranta Oy, LVIA-urakoitsijana Saipu Oy ja sähköurakoitsijana Laatu-Sähkö Oy.

Talossa on kolme kerrosta ja 12 asuntoa, joissa kaikissa on lasitetut parvekkeet. Kohde on savuton eli tupakointi on kielletty sisätiloissa ja parvekkeilla. Kiinteistön alueella tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä paikalla.

Talon yhteisiä tiloja ovat irtain- ja ulkoiluvälinevarastot, saunatilat sekä pesula ja kuivaushuone. Vesimaksu, saunavuoro sekä pesulan käyttö kuuluvat vuokraan. Keittiöissä on jää-pakastekaapit ja asunnoissa on tilavaraus astianpesukoneelle. Kiinteistössä on Telian kaapeli-tv ja perusnopeudellinen internet-yhteys kuuluu vuokraan. Lämmityspistokkeella varustettuja autopaikkoja on 12 kpl á 8,00 € / kk.

Materiaalit:

  • Kylpyhuone / WC: laatoitettu
  • Keittiökaapit ja tasot: laminaattipinnat
  • Lattiamateriaali: vinyylilankku
  • Seinät: maali / tapetti

Asuntotyypit:

Lauritsala

Lauritsalan aluekeskuksessa on toimivat peruspalvelut; ruokakauppoja, apteekki, kirjasto, ala- ja yläkoulu, päivähoitopaikkoja, uimahalli ja urheilukenttä sekä hyvät linja-autoyhteydet keskustaan. Lauritsalan hyvinvointiasema tarjoaa terveydenhoitopalvelut alueella.

 
Rakennuksen eri vaiheita

14.2.2019

Peruskorjaus alkaa olla loppusuoralla. Keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin asennetaan kalusteita ja seiniä tapetoidaan. Myös parvekkeiden lasitukset tehdään seuraavaksi.

 

31.1.2019

Peruskorjaus etenee aikataulun mukaisesti. Tällä hetkellä asuinhuoneistojen seinäpinnat on maalattu, lattioihin on asennettu vinyylilankku ja wc / kylpyhuoneisiin on asennettu kalusteet. Kuvassa Lappeen Rakennuttajan rakennuttajainsinööri Petri Mustapää esittelee yhteisten tilojen pesuhuonetta.

12.12.2018

Peruskorjaus on edennyt sisätiloissa lattioiden tasoitukseen ja lattiapintojen asentamiseen. Huoneisiin on asennettu uudet ikkunat ja patterit. 

 

27.11.2018

Kerrostalo on saanut uuden rappauspinnan. Seuraavaksi vuorossa on uusien lasitettujen parvekkeiden rakentaminen. Myös talon sisäpuolella remontti etenee aikataulun mukaisesti.

Asuntojen hakeminen

Hallituskatu 29 asuntoja voit hakea lähettämällä sähköisen asuntohakemuksen. Huomioithan, että haet oikean kohteen kohdehaun kautta. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan selvitys nykyisistä tuloista sekä verotuspäätös erittelyosasivun kanssa. Liitteitä ei tarvita, jos olet jo Asuntopalvelun asukas ja haet asunnon vaihtoa. Asukasvalinnassa noudatetaan Ara-säännösten mukaisia varallisuusrajoja. Lisätietoa hakuohjeista saat asiakaspalvelustamme. 

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ma-pe klo 9-12 ja klo 13-15.
p. 0800 143 100
sähköposti: aspainfo@aspakoti.fi