Ohita navigaatio
EN

Tietäjänkatu 33 ja 34, Alakylä

Rakennutimme nykyajan vaatimuksia vastaavia ja ympäristöään myöten virikkeelliseen elämään kannustavia turvallisia, terveellisiä vuokra-asuntoja vanhusväestön asuntotarpeisiin.   

Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota rakennusten energiatehokkuuteen ja lisäksi erityistä huomiota tilojen ja alueen esteettömyyteen. Molemmat kohteet ovat savuttomia eli tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Tietäjänkatu 33

Asuntotyypit:

  • 1h+kt 29,0 m2 (18 kpl)
  • 1h+kt, 29,5 m2 (4 kpl)
  • 2h+kt, 40,0 m2 (2 kpl)

Talon alakerrassa on asukkaiden yhteinen monikäyttötila ja kellarikerroksessa saunatila, pesula ja kuivaushuoneet sekä irtaimistovarastot. Huoneistoissa on ranskalaiset parvekkeet ja varusteina jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Vuokrasopimuksissa on vakuus. 

Tämän talon asukasvalinnat tekee Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten SAS-ryhmä. Eksote tuottaa myös asumisen tukipalvelut kohteessa.

Lisätietoja:

Tietäjänkatu 34

Asuntotyypit:

  • 1h+kt, 29,5 m2 (6 kpl)
  • 2h+kt, 41,5 m2 (6 kpl)

Kellarikerroksessa sijaitsevat saunatilat, pesula ja kuivaushuone sekä irtaimistovarastot. Huoneistoissa on ranskalainen parveke, varusteina jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Vuokrasopimuksissa on vakuus. 

Tämän talon asukasvalinnat tehdään Lappeenrannan Asuntopalvelussa. Asukkailla on halutessaan mahdollisuus käyttää Eksoten asumisen tukipalveluita.

Tietäjänkatu 34 vapaita asuntoja voi kysyä asiakaspalvelusta, puh. 0800 143 100 tai aspainfo@lappeenranta.fi

Lisätietoja: