Ohita navigaatio
EN

Tietäjänkatu 33 ja 34, Alakylä

Rakennutimme nykyajan vaatimuksia vastaavia ja ympäristöään myöten virikkeelliseen elämään kannustavia turvallisia, terveellisiä vuokra-asuntoja vanhusväestön asuntotarpeisiin.   

Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota rakennusten energiatehokkuuteen ja lisäksi erityistä huomiota tilojen ja alueen esteettömyyteen. Molemmat kohteet ovat savuttomia eli tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Tietäjänkatu 33

Asuntotyypit:

  • 1h+kt 29,0 m2 (18 kpl)
  • 1h+kt, 29,5 m2 (4 kpl)
  • 2h+kt, 40,0 m2 (2 kpl)

Talon alakerrassa on asukkaiden yhteinen monikäyttötila ja kellarikerroksessa saunatila, pesula ja kuivaushuoneet sekä irtaimistovarastot. Huoneistoissa on ranskalaiset parvekkeet ja varusteina jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Vuokrasopimuksissa on vakuus. 

Tämän talon asukasvalinnat tekee Etelä-Karjalan hyvinvointialueen SAS-ryhmä. Etelä-Karjalan hyvinvointialue tuottaa myös asumisen tukipalvelut kohteessa.

Lisätietoja:

Tietäjänkatu 34

Asuntotyypit:

  • 1h+kt, 29,5 m2 (6 kpl)
  • 2h+kt, 41,5 m2 (6 kpl)

Kellarikerroksessa sijaitsevat saunatilat, pesula ja kuivaushuone sekä irtaimistovarastot. Huoneistoissa on ranskalainen parveke, varusteina jää-pakastinkaappi ja astianpesukone. Vuokrasopimuksissa on vakuus. 

Tämän talon asukasvalinnat tehdään Lappeenrannan Asuntopalvelulla. Asukkailla on halutessaan mahdollisuus käyttää Etelä-Karjalan hyvinvointialueen asumisen tukipalveluita.

Tietäjänkatu 34 vapaita asuntoja voi kysyä asiakaspalvelusta, puh. 0800 143 100 tai aspainfo@aspakoti.fi

Lisätietoja: