Lappeenrannan Asuntopalvelun asukkaille Telian laajakaista ja kaapeli-tv

Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy ja Telia ovat tehneet sopimuksen Asuntopalvelun laajakaista- ja tv-palveluista. Asuntopalvelun asukkaiden vuokraan sisältyy jatkossa kaapeli-tv:n peruspalvelu sekä Kodin Netti  -laajakaista Telian valokuituverkossa. Palvelu ei ole saatavilla erityisasumisen yksiköissä.

Vuokraan sisältyy laajakaistayhteys 10 Mbit/s perusnopeudella, mutta asukas voi tilata käyttöönsä lisänopeutta nettiin sekä ja lisäpalveluita, kuten Telia Viihde laajakaistalla tai kaapeli-tv:n kanavapaketteja. Huippunopea kuituyhteys mahdollistaa talon sisäverkon nopeudesta riippuen monen tietokoneen sekä teräväpiirtoisten tv- ja viihdepalveluiden käytön.

Tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden maksuttomaan nettiyhteyteen perusnopeudella. Asukkaat voivat sitten halutessaan ja tarpeidensa mukaan laajentaa palvelua ja hankkia kustannuksellaan lisäpalveluita ja nopeamman yhteyden, jos tarvetta tällaiselle ilmenee. Perusnopeudella toimivalla yhteydellä voidaan käyttää nettiä ja hoitaa esimerkiksi päivittäisiä pankkiasioita.

Osalla Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n asunnoista on ollut jo aiemmin Telian kaapeli-tv-palvelut. Laajakaista on kokonaan uusi palvelu. Nelivuotinen sopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen, ja se kattaa yli 4 000 asuntoa kaikkiaan 177 kiinteistössä. Palvelut toimitetaan asukkaiden saataville kesäkuun 2017 loppuun mennessä.


www.telia.fi/asukas