Ohita navigaatio
EN

Lappeenrannan Asuntopalvelun asukkaille Telian laajakaista ja kaapeli-tv

Asuntopalvelun lähes kaikkien asuntojen vuokraan sisältyy kaapeli-tv:n peruspalvelu sekä Kodin Netti-laajakaista Telian valokuituverkossa. Vuokraan sisältyvä laajakaistayhteys on 10 Mbit/s perusnopeudella toimiva yhteys, jolla voidaan käyttää nettiä ja hoitaa esimerkiksi päivittäisiä pankkiasioita. Sopimuksen voit tehdä joko soittamalla Telian asiakaspalveluun ma-pe klo 8-18 p. 0200 116 11 tai käymällä Prisma Lappeenrannan Telian liikkeessä. Palvelu ei ole saatavilla erityisasumisen yksiköissä. Mikäli sinulla on luottotietomerkintä, et voi avata liittymää Telia kaupassa. Otathan silloin yhteyttä Telian asiakaspalveluun.

Asukas voi myös tarvittaessa tilata lisänopeutta nettiin sekä muita lisäpalveluita, kuten Telia Viihde laajakaistan tai kaapeli-tv:n kanavapaketteja. Huippunopea kuituyhteys mahdollistaa talon sisäverkon nopeudesta riippuen monen tietokoneen sekä teräväpiirtoisten tv- ja viihdepalveluiden käytön.

Telian laajakaista ja kaapeli-tv-sopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen ja se kattaa yli 4 000 asuntoa kaikkiaan 177 kiinteistössä. 

 

HUOM! Mikäli havaitset ongelmia kaapeli tv- tai laajakaistayhteydessä, olethan suoraan yhteydessä Telian asiakaspalveluun p. 0200 116 11. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8-18. Voit myös tehdä vika- ja häiriöilmoituksen suoraan Telialle täältä.

 

www.telia.fi/asukas