Lappeenrannan Asuntopalvelun asukkaille Telian laajakaista ja kaapeli-tv

Asuntopalvelun lähes kaikkien asuntojen vuokraan sisältyy kaapeli-tv:n peruspalvelu sekä Kodin Netti-laajakaista Telian valokuituverkossa. Vuokraan sisältyvä laajakaistayhteys on 10 Mbit/s perusnopeudella toimiva yhteys, jolla voidaan käyttää nettiä ja hoitaa esimerkiksi päivittäisiä pankkiasioita. Palvelu ei ole saatavilla erityisasumisen yksiköissä. Mikäli sinulla on luottotietomerkintä, et voi avata liittymää Telia kaupassa, joten otathan silloin yhteyttä Telian asiakaspalveluun p. 0200 11611.

Asukas voi myös tarvittaessa tilata lisänopeutta nettiin sekä muita lisäpalveluita, kuten Telia Viihde laajakaistan tai kaapeli-tv:n kanavapaketteja. Huippunopea kuituyhteys mahdollistaa talon sisäverkon nopeudesta riippuen monen tietokoneen sekä teräväpiirtoisten tv- ja viihdepalveluiden käytön.

Osalla Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n asunnoista on ollut jo aiemmin Telian kaapeli-tv-palvelut. Laajakaista on kokonaan uusi palvelu. Nelivuotinen sopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen ja se kattaa yli 4 000 asuntoa kaikkiaan 177 kiinteistössä. 


www.telia.fi/asukas