Ohita navigaatio
EN

Ilmianna mukava naapuri

Osana asumisviihtyvyyden parantamista Asuntopalvelu etsii nyt asukkaidemme joukosta mukavia naapureita uudella, Ilmianna mukava naapuri -kampanjalla. Kannustammekin nyt asukkaitamme paljastamaan mukavan naapurin ja kertomaan perustelut ilmiannolleen. Keräämme ehdotuksia vuoden ajan, ja voittaja valitaan perustelujen mukaisesti tai tarvittaessa järjestetään äänestys.

Palkintona on tapahtuma tai tekemistä mukavan naapurin koko talolle. Ilmiannettu pääsee vaikuttamaan tapahtuman tai tekemisen suunnitteluun, mutta palkinnosta pääsevät nauttimaan koko talon asukkaat. Sekä ilmiantaja että ilmiannettu saavat myös pienet henkilökohtaiset muistamiset.

Ilmiannon voit tehdä Lappeenrannan Asuntopalvelulle sähköpostilla tapahtumat@aspakoti.fi

Laitathan mukaan omat yhteystietosi (nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi) sekä ilmiannetun nimi ja kohde, jossa ilmiantamasi mukava naapuri asuu. Muistathan myös kertoa perustelut ilmiannollesi.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa, www.facebook.com/lappeenrannanasuntopalvelu, jotta pysyt ajan tasalla niin tästä kuin muistakin ajankohtaisista kampanjoistamme ja tapahtumistamme.