Ohita navigaatio
EN

Asukassivut

Asukkaillamme on käytössä oma asiointikanava. Sivuille pääset kirjautumaan tästä linkistä. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi omilla verkkopankkitunnuksilla ja sen jälkeen voit ottaa palvelun käyttöösi.

Toiminnot:

Sopimus: Sopimussivun kautta asukas voi tarkastella yksittäisen sopimuksen tietoja. Lisäksi sopimussivun kautta voi avata sopimusdokumentin ja sopimuksen liitteet.

Oma talous: Asukassivun Oma talous-osio sisältää käyttäjän sopimukseen ja maksuihin liittyvät tiedot sisältäen sopimuksen kumulatiivisen saldon, kausilaskun, suoritukset ja erillislaskut.

Ilmoitukset: Ilmoitukset-osiossa asukkaalla on mahdollista tehdä huoneistokohtaiset tai talon yhteisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset ja seurata työn etenemistä.

Viestit: Viestit-osio mahdollistaa asukkaan ja asiakaspalvelun välisen viestinnän. Asukas pystyy lähettämään asiakaspalveluun viestejä, joihin on mahdollista liittää myös liitetiedostoja.

Tiedotteet: Tiedotteet-osio mahdollistaa taloyhtiökohtaisen tiedottamisen, jolloin asukas pysyy jatkuvasti ajantasalla esimerkiksi mahdollisista taloa koskevista remonteista tai vaikkapa tulevista asukastapahtumista.

Kiinteistön tiedot: Kiinteistön tiedot-osiosta asukas näkee kohteensa perustiedot kuten muun muassa valmistumisvuoden, rakennusmateriaalin, lämmitysjärjestelmän sekä huoneistojen lukumäärän.

Yhteystiedot: Yhteystiedot-osiosta asukas näkee koosteena asuntonsa kiinteistöhuollon, isännöitsijän, vuokravalvonnan sekä vuokrauksen asiakaspalvelun yhteystiedot.