Ohita navigaatio
EN

Asukassivut

Asukassivut

Asukkaillamme on käytössä oma asiointikanava.

Voit ottaa Asukassivut käyttöösi kun olet tehnyt vuokrasopimuksen Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n kanssa. Ensimmäisellä kerralla voit rekisteröityä käyttäjäksi omilla verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen palvelu toimii luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua Asukassivuille myös vahvalla tunnistautumisella, ilman että on tarvetta luoda tai käyttää erikseen käyttäjätunnusta ja salasanaa. Kirjautuessa Asukassivuille voit valita kummalla tavalla haluat kirjautua palveluun.


Asukassivuille pääset kirjautumaan www.aspakoti.fi/asukassivut


Toiminnot:

Tiedotteet: Tiedotteet-osio mahdollistaa talokohtaisen tiedottamisen, jolloin asukas pysyy jatkuvasti ajantasalla esimerkiksi mahdollisista taloa koskevista remonteista tai vaikkapa tulevista asukastapahtumista.

Viestit: Viestit-osio mahdollistaa asukkaan ja asiakaspalvelun välisen viestinnän. Asukas pystyy lähettämään asiakaspalveluun viestejä, joihin on mahdollista liittää myös liitetiedostoja.

Vikailmoitukset: Vikailmoitukset-osiossa asukkaalla on mahdollista tehdä huoneistokohtaiset tai talon yhteisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset ja seurata työn etenemistä.

Oma talous: Asukassivun Oma talous-osio sisältää käyttäjän sopimukseen ja maksuihin liittyvät tiedot sisältäen sopimuksen kumulatiivisen saldon, kausilaskun, suoritukset ja erillislaskut.

Sopimus: Sopimussivun kautta asukas voi tarkastella yksittäisen sopimuksen tietoja. Lisäksi sopimussivun kautta voi avata sopimusdokumentin ja sopimuksen liitteet.

Yhteystiedot: Yhteystiedot-osiosta asukas näkee koosteena asuntonsa kiinteistöhuollon, isännöitsijän, vuokravalvonnan sekä vuokrauksen asiakaspalvelun yhteystiedot.

Asumisen palvelut: Tästä osiosta asukas löytää hyödyllisiä linkkejä muun muassa asunnon irtisanomiseen tai uuden asunnon hakemiseen, tai vaikkapa Telian ja Lappeenrannan kaupungin palveluihin. 

Kiinteistön tiedot: Kiinteistön tiedot-osiosta asukas näkee kohteensa perustiedot kuten muun muassa valmistumisvuoden, rakennusmateriaalin, lämmitysjärjestelmän sekä huoneistojen lukumäärän.

Kiinteistön kulutukset: Kiinteistön kulutukset-osiossa asukas voi tarkastella asukkaiden vedenkulutusta (litra / asukas / vuorokausi), kiinteistön lämmitysenergiaa sekä kiinteistön sähkönkulutusta.

Dokumentit: Dokumentit-osiossa asukas voi tarkastella erilaisia taloon liittyviä dokumentteja kuten esimerkiksi asukaskokousten pöytäkirjoja tai talon järjestyssääntöjä.

Asetukset: Asetukset-osion Omat tiedot-kohdasta voit tarkastella ja muuttaa omia yhteystietojasi.

 

Lisäksi mikäli olet juuri muuttanut / vaihtanut asuntoa, sinun täytyy tehdä uuden asukkaan tulotarkastus 14 vuorokauden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta. Tulotarkastuslomakkeen löydät myös Asukassivuilta.